Vasárnap lesz a Mohács elleni visszavágó

Az NB III-ért vívott osztályozós csata második felvonása, vasárnap 17 órakor, Dunaharasztin lesz, ahol a DMTK első számú felnőtt csapata, a Mohácsot látja vendégül.

Sajnos, az első találkozón gyorsan hátrányba kerültünk és ezután hiába támadtunk már mi is többet, egy remek pontrúgással a hazaiak eldöntötték azt a mérkőzést. A hajrában ugyan szépíthettünk volna, viszont ez elmaradt, most azonban itt az esély a visszavágásra és ugyan tudjuk, hogy rendkívül nehéz derbi vár a mieinkre, de az bizonyos, hogy a keret mindent megtesz majd a feljutás kiharcolásáért.
Taktikus, nagy csatára van kilátás, ahol reméljük, hogy több száz DMTK-szurkoló előtt, bravúros eredményt érünk el.
A Dunaharaszti eredményei előző három mérkőzésén:
DMTK - Tököl 3-3
Pilis - DMTK 1-1
Mohács - DMTK 2-0
A Dunaharaszti hazai pályán a bajnokságban:
14 mérkőzésen, 10 győzelem, 4 döntetlen, 0 vereség, 37-12-es gólarány, 34 pont.
A Mohács eredményei előző három mérkőzésén:
Sellye - Mohács 0-6
Mohács - Siklós 3-0
Mohács - DMTK 2-0
A Mohács vendégként a bajnokságban:
13 mérkőzésen, 11 győzelem, 2 döntetlen, 0 vereség, 48-2-es góalarány, 35 pont.
Nyugodtan készülhet a párharc második körére a Mohács, mivel a hazai pályán szerzett kétgólos előnyük megnyugtató lehet a számukra. Azon a mérkőzésen ismertük meg a Baranya megyei ellenfelünket, akik rendkívül szervezetten, taktikusan és sportszerűen futballoztak az egész meccs során.
Jó pozicióból várhatja tehát ellenfelünk a visszavágót, de nem számíthatnak könnyed továbbjutásra, mert a DMTK sem adja majd könnyedén a bőrét, ráadásul bízzunk benne, hogy a sok hazai szurkoló kiváló hangulatot teremt a találkozón.
Ami fontos lehet: Ha sikerül a bravúr és kétgólos előnyre teszünk szert, bármilyen eredménnyel (már nincs idegenben rúgott gól szabály), akkor kétszer 15 perces hosszabbítás következik és, ha akkor sincs döntés, úgy büntetőkkel dől el a feljutás kérdése.
Dunaharaszti MTK - Mohácsi TE 1888
Dunaharaszti, 06.11., vasárnap, 17:00
vezeti: Zimmermann M. (Punyi Gy., Márkus P., tartalék jv.: Ujhelyi T.)
Hajrá DMTK!

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...