Gödöllőn kezdi meg a bajnokságot a DMTK

A Pest vármegyei I. osztályú bajnokság első játéknapján a Gödöllő otthonában lép pályára első számú felnőtt csapatunk, szombaton 17 órakor.

Rangadóval kezdjük az idei szezont, hiszen a Gödöllő és a DMTK már évek óta nagy versenyt vív a Vecséssel a bajnoki cím megszerzéséért.
Hétvégi ellenfelünk kerete szinte teljesen egyben maradt a nyár folyamán, viszont az eddig a csapattal nagy sikeret elérő Győri Zoltánt, Molnár Zoltán váltotta a kispadon.
Ők idén már két tétmeccsen is túl vannak, mert két hete a Pest Vármegyei Szuperkupa döntőjében a Vecsést 2-0-ra győzték le Mertse és Barabás góljaival. Egy héttel később a Magyar Kupa nyitó körében pedig továbbjutásnak örülhettek, mivel a Jászfényszaru otthonában 3-1-re nyertek, Mertse, Reznek és Barabás egy-egy találatával.
Az bizonyos, hogy ebben az idényben sem lesz egyszerű a két fél dolga egymás ellen, ezért egy igazán élvezetes csatára van kilátás.
A Gödöllő eredményei a 2023-24-es szezonban:
Vecsés - Gödöllő 0-2 (Pest Vármegyei Szuperkupa döntő)
Jászfényszarú - Gödöllő 1-3 (Magyar Kupa 1. forduló)
A Dunaharaszti eredményei a 2023-24-es szezonban:
DMTK - Sárréti DSK 6-0 (Magyar Kupa 1. forduló)
A DMTK is túl van már egy tétmérkőzésen, hiszen a Magyar Kupa első fordulójában a Sárréti DSK-t láttuk vendégül, akiket hazai környezetben, 6-0-ra győztünk le.
Azon a meccsen Balogh D. kétszer, míg Pesti, Bata, Tóth F. és Rétsági egyszer-egyszer talált a hálóba.
Sikeres volt a mieink felkészülése, mert az összes edzőmeccsünket sikerrel vettük a nyáron, ráadásul egy Magyar Kupa továbbjutással indítottuk a szezont.
Sajnos, a sorsolásnál nem volt nagy szerencsénk, hiszen az egyik legerősebb csapat otthonában rajtolunk a bajnokságban, azonban bízzunk benne jól sikerül a kezdés a pontvadászatban is.
Gödöllői SK - Dunaharaszti MTK
Gödöllő, 08.12., szombat, 17:00
vezeti: Fenyvesi Sz. (Vargha T., Drótár P.)
A Dunaharaszti többi csapatának hétvégi programja:
08.13. vasárnap, 11:00 DMTK II - Diósd
Hajrá DMTK!

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...