Győzelemmel rajtolt a DMTK II

A Pest vármegyei II. osztály Déli csoportjába újoncként feljutó DMTK II, a tavalyi ezüstérmes Diósdot látta vendégül a nyitó fordulóban.

Kiválóan kezdődött a mérkőzés, mert a 3. percben Sajgó futott el a jobb oldalon Szmola indtásával, betört a tizenhatoson belülre és a hosszú sarokba bombázott. 1-0!
A 31. percben Sajgó adott középre, amire Qunaj érkezett és a hálóba lőtt. 2-0!
Fordulás után nem sokkal, egy szögletet Kun fejelt a hálóba (2-1), majd a 70. percben Vida egyenlített. 2-2!
Ezt követően viszont ismét eggyel magasabb fokozatba kapcsoltak a mieink és Németh B. szólója után, jó helyről jutottunk szabadrúgáshoz. A 17 méterre letett labdához Szmola állt oda és remekül tekert a léc alá. 3-2!
Az utolsó percekben már nem forogtak veszélyben a kapuk, így a mieink végig jól játszva, egy nagy skalp begyűjtésével kezdték meg az idényt.
Dunaharaszti MTK II - Diósdi TC 3-2 (2-0)
Dunaharaszti, 70 néző, vezette: Kőhegyi B. (Szabó B., Bublos O.)
DMTK II: Ernszt, Szederkényi (Mayer 58.p), Gosztonyi, Németh B., Erdélyi B. (Egyed R. 71.p), Dezső, Szmola, Szőke, Sajgó, Qunaj, Márton R. (Bíró Zs. 58.p)
Diósd: Sebestyén, Waller, Probáld, Páles, Hankó, Zana, Pásztor (Kun M. 34.p), Irházi, Vida, Kramár (Szigeti 34.p), Iszak (Csibrik 34.p)
Gólszerzők: Sajgó 3.p, Qunaj 31.p, Szmola 77.p ill. Kun M. 55.p, Vida 70.p
Sárga lapok: Szőke 15.p, Szederkényi 41.p, Mayer 75.p, Qunaj 91.p ill. Sebestyén 26.p, Szigeti 45.p, Csibrik 77.p, Vida 77.p
Rétsági Ákos vezetőedző: "Nagyon jó csapatot sikerült legyőznünk. Tudatosan játszanak, remek labdarúgóik vannak. Nagyon nehéz győzelem volt, de remélem, sok ilyen mérkőzést fogunk tudni játszani az idény során, az eredménytől függetlenül."
Szép volt Fiúk! Hajrá DMTK!

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...