Szombaton a Dunavarsányt fogadjuk

A Pest vármegyei I. osztályú bajnokság második fordulójában, szombaton 17 órától a Dunavarsányt látja vendégül első számú felnőtt csapatunk.

A Dunavarsány idei első tétmeccsén, Mezőmegyeren lépett pályára a Magyar Kupában. A Békés megyeiek ellen egy szoros találkozón, 3-1-re kikaptak.
A bajnoki nyitányon a frissen feljutó Cso-Ki-t látták vendégül és egy izgalmas párharcot vívtak, amelyen vezetett a Varsány 1-0-ra, majd ellenfelük 2-1-re, végül a 67. percben egyenlítettek Gémes révén, így döntetlennel zárult az a meccs.
Régi ismerőst is köszönthetünk majd a Dunavarsány színeiben, hiszen a korábban nálunk szép éveket eltöltő, rutinos támadó, Simon Attila hozzájuk igazolt a nyáron.
Nem számíthatunk könnyű mérkőzésre, mivel ellenfelünk is mindent megtesz majd a pontok megszerzéséért.
A Dunavarsány eddigi bajnoki eredménye:
Dunavarsány - Cso-Ki 2-2
A Dunaharaszti eddigi bajnoki eremdénye:
Gödöllő - DMTK 2-1
A mieink a Sárréti DSK elleni Magyar Kupa meccsel indították a szezont, amelyet 6-0-ra megnyertünk, majd múlt héten a Gödöllő ottonában léptünk pályára bajnoki mérkőzésen.
Azon a találkozón kiválóan kezdtünk, mert Bata már a 3. percben gólt szerzett, ám pillanatokkal később egyenlített ellenfelünk és az utolsó percben a győztes találatot is ők szerezték.
Ráadásul a játékvezető két sárga lappal kiállította Tóth Ferencet, így ő rá most nem számíthatunk.
Mindezektől függetlenül, jó lenne kijavítani a gödöllői vereséget és hazai környezetben reméljük sikerül is. Izgalmas, nagy csatára van kilátás, de bízzunk benne, hogy nyerünk.
Dunaharaszti MTK - FÉMALK-Dunavarsány
Dunaharaszti, 08.19., szombat, 17:00
vezeti: Biber T. (Rosta K., Juhász T.)
A DMTK többi csapatának hétvégi programja:
08.19. szombat 10:00 Százhalombatta - DMTK II
Hajrá DMTK!

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...