3-1-re nyertünk a Nagykáta ellen

A Pest vármegyei I. osztályú bajnokság tizenegyedik fordulójában a Nagykátát látta vendégül első számú felnőtt csapatunk.

Nem kezdtük jól a meccset, ami nem is csoda, hiszen hét nap alatt, ez már a harmadik mérkőzése volt csapatunknak.
A 8. percben egy hosszú előreívelés után, Nagy B. lövését Gyatyel a kapufára ütötte, ám a lecsorgót Szalkai bevetődve a hálónkba pofozta. 0-1!
Két perccel később Nagy B. ugratta ki Szalkait, aki elhúzta a labdát a kifutó Gyatyel mellett is, de nagy helyzetből az oldalhálónkba lőtt.
A 12. percben Oláh beadását Bata vette át és 10 méterről, centikkel gurított a kapu mellé.
A 22. percben Borics lépett ki és nagy erejű bombát eresztett meg a kapunk felé, de Gyatyel bravúros mozdulattal hárított.
A 26. percben Pesti passzolt Bata elé, támadónk pedig 22 méterről, egy átvétel után a rövid alsóba tüzelt. 1-1!
A 40. percben Pesti Szabó B. elé tálalt, viszont fiatal játékosunk lövését Szabó G. védte.
A 42. percben Borics távoli szabadrúgását Gyatyel húzta le könnyedén.
A 44. percben Bata szabadrúgása élesen tekeredett középre, amibe Tóth F. csúsztatott bele, de Szabó G. reflex mozdulattal kiütötte a labdát.
Az 54. percben Pesti passzolt Vitányihoz, aki Szabó B. elé gurított, ő pedig a hosszú oldalon helyezkedő Szalait választotta. Védőnk egy igazítás után, mesterien tekert a hosszú sarokba. 2-1!
Az 56. percben Vitányi indította meg Szabót, ő pedig egyből középre tálalt, az érkező Bata közeli kísérletét viszont Szabó G. megfogta.
A 60. percben Kovács-Galavics tüzelt fölé.
A 62. percben Bata szögletét Pesti centikkel fejelte mellé.
A 72. percben Vitányi beadását Szabó B. lőtte kapura, azonban Szabó G. ismét a helyén volt.
A 75. percben Borics kezelt le egy hosszú indítást, majd 13 méterről a kapunk mellé lőtt.
A 82. percben egy kipattanó labdát Kozári tűzött kapura, de Szabó G. ezt a próbálkozást is kiütötte, ám a labda így lett jó Szalainak, viszont kapáslövése a kapufán csattant.
A 84. percben Vitányi lógott meg a jobb oldalon, középre adott, ahol Hári egy igazítás után, Batához passzolt, támadónk pedig kilőtte a bal alsó sarkot. 3-1!
A folytatásban újabb találat már nem született, így a mieink 3-1-re győztek és hét nap alatt kilenc pontot szereztek!
Csapatunk Felsőpakony elleni mérkőzése a kedvezőtlen időjárási körülmények miatt elmaradt, ezért legközelebb majd november 5-én, vasárnap 13:30-kor a Perbál ellen lépünk pályára hazai környezetben.
Dunaharaszti MTK - Nagykáta SE-Ulviczky KFT. 3-1 (1-1)
Dunaharaszti, 100 néző, vezette: Tóth Sz. (Berendi T., Bíró Zs.)
DMTK: Gyatyel, Csizmadia, Szalai, Pesti D., Vitányi, Oláh (Kovács-Galavics 58.p), Tóth F., Pataki (Hári 58.p), Fellegi (Kozári 75.p), Szabó B. (Szőke 87.p), Bata
Nagykáta: Szabó G., Mányi B., Domonyi, Papp Z., Mányi Zs., Nagy B., Hajdu B. (Lovasi 76.p), Kosztolányi, Pesti Sz., Borics (Dósa 88.p), Szalkai
Gólszerzők: Bata 26.p, 84.p, Szalai 54.p ill. Szalkai 8.p
Sárga lapok: Vitányi 42.p ill. Kosztolányi 37.p
Ughy Márk vezetőedző: "Hét nap alatt, három mérkőzésen, kilenc pontot szereztünk és rúgtunk tizenegy gólt. Most mondhatnám, hogy a mai mérkőzésen kicsit fáradtabbak és pontatlanabbak voltunk, mint szeretném, de szerintem a játékosaim minden mérkőzésen próbálják a maximumot nyújtani. Büszke vagyok rájuk, hogy így teljesítenek mérkőzésről mérkőzésre, köszönöm a csapatnak ezt a hozzáállást!"
Szép volt Fiúk! Hajrá DMTK!

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...