Bozsik Viktor szerint, képes a DMTK bravúr győzelmekre is!

A Dunaharaszti Méhkeréken 2-0-ra győzött Bozsik Viktor duplájának köszönhetően, aki így már kilenc találatnál jár és vezeti a házi góllövőlistát. A nyáron szerződtetett rutinos támadóval góljairól, valamint a csapattal közös céljairól beszélgettünk.

Nyáron Dabasról igazoltál Dunaharasztira. Könnyen ment a beilleszkedés úgy, hogy az egyik nagy riválistól jöttél?

Bozsik Viktor: Nagyon jól fogadtak az új csapattársak, akik nagy részét már jól ismertem korábbról. Számomra sosem okozott problémát a beilleszkedés, egy kis öltözői humor és jókedv nagyban elő tudja segíteni a gyors beilleszkedést.

Jól érzed magad a DMTK-ban?

Bozsik Viktor: Nagyon jól érzem magam, maximálisan élvezem a Mester bizalmát és emellett nagyon jó kis társaság jött össze, akikkel az edzéseken és meccseken kívül is baráti viszonyt ápolunk.

Télen még kieső helyen álltunk, de mostanra már bennmaradó pozícióban állunk. Köszönhető ez a jól sikerült alapozásnak?

Bozsik Viktor: Az alapozás jól sikerült, erősítések is érkeztek a csapathoz és részt vettünk Tiszakécskén egy négy napos edzőtáborban, ahol összekovácsolódott a társaság. Nagyon jól indult a bajnokság számunkra a rivális FC Dabas legyőzésével, utána azonban nem sikerült az előzetesen tervezett "kötelező" győzelmeket behúzni.

Eredményes szezonod van, hiszen eddig kilenc gólt szerezve, te vagy a házigólkirályunk. Jó formában érzed te is magad?

Bozsik Viktor: Nagyon jó formában érzem magam, elkerültek a sérülések is és jelenleg minden idegszálammal arra koncentrálok, hogy továbbra is minél több gólt szerezzek, mert akkor nem lesz kérdés a csapatom számára az NB III-as tagság megőrzése.

Hétvégén a te dupláddal nyertünk 2-0-ra Méhkeréken. Leírnád néhány szóban, hogy születtek a góljaid?

Bozsik Viktor: Mind a kettő tipikus centerezős gól volt, ráadásul 5 percen belül. Az első gólomnál Benke Bálint indította Kovács Gerit a szélen, aki lehagyva a védőket az alapvonalról tálalt elém. A második gólnál szinte ugyanez történt, csak ekkor Benke Bálinttól kaptam kiváló labdát, amit kapásból a hálóba passzoltam.

És, ami szinte mindenkit a legjobban foglalkoztat. Meglesz a bennmaradás? Mi kell szerinted ahhoz, hogy elérjük a célunkat?

Bozsik Viktor: Szerintem a tabellán elfoglalt helyünk nem tükrözi azt a helyezést, ahová a DMTK tartozik. Mindenképp egy jó győzelmi szériára van szükségünk ahhoz, hogy kikerüljünk a veszélyes zónából. Ehhez azonban bravúr győzelmekre is szükség lesz, amit a csapatom képes lesz véghezvinni.

Csapó László

Fotók: Daru Andrea

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...