Szombaton Komlóra utazik a DMTK

Az NB III Közép-csoport huszonhetedik fordulójában Komlón lép pályára a Dunaharaszti első számú felnőtt csapata, szombaton 16:30-tól.

A Komló az utolsó helyen áll a tabellán, hiszen az eddig lejátszott meccsein mindössze egyszer nyert, kétszer játszott döntetlent és huszonháromszor szenvedett vereséget.

Tavasszal viszont már mindenkivel ki-ki mérkőzést tud játszani a keret, amit mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy múlt héten szerezték meg eddigi egyetlen sikerüket. Ráadásul idegenben, a Pénzügyőr otthonában tették mindezt, így most valószínűleg hazai pályán újra mindent megtesznek majd, hogy megmutassák, nem rossz gárda az övék.

A Komló eredményei előző három mérkőzésén:

Pécs – Komló 3-0

Komló – Dabas 0-1

Pénzügyőr – Komló 0-2

A Komló hazai pályán:

13 mérkőzésen, 0 győzelem, 1 döntetlen, 12 vereség, 5-29-es gólarány, 1 pont.

A Dunaharaszti eredményei előző három mérkőzésén:

DMTK – Szigetszentmiklós 0-2

Dunaújváros – DMTK 2-1

DMTK – Ferencváros II 2-1

A Dunaharaszti vendégként:

13 mérkőzésen, 3 győzelem, 2 döntetlen, 8 vereség, 14-21-es gólarány, 11 pont.

A Dunaharaszti jelenleg a tizenkettedik, biztosan bennmaradó pozíciót foglalja el a tabellán, köszönhető ez az előző fordulóban aratott, Ferencváros II elleni sikernek is. A mezőny még mindig szoros, ezért minden pontnak nagy jelentősége van. Nem kedvez nekünk, hogy Rétsági Ákos és Mészáros Dániel ötödik sárga lapja miatt, biztosan nem léphet pályára Komlón.

Ennek ellenére reméljük, sikerül őket ezen a meccsen pótolni és újra pontot, pontokat tudunk szerezni, a szervezetten futballozó Komló otthonában.

Sport 36 Komlói Bányász – Dunaharaszti MTK

Komló, április 15. szombat, 16:30

vezeti: Bana G. (Perák A., Nagy A.)

Hajrá DMTK!  

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...