Idén is lesz Május 1. Kupa!

2017. május 1-jén a hagyományokhoz hűen a Dunaharaszti MTK labdarúgó szakosztálya megrendezi a Május 1. Kupát.

Nevezési díj: 6.000,- Ft csapatonként.

Jelentkezni május 1-ig lehet a kitöltött nevezési lappal és a nevezési díj befizetésével. Nevezés a helyszínen május 1-jén 8:30-ig, vagy elektronikus úton a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. 

A torna a Dunaharaszti Sportszigeten található műfüves pályán kerül megrendezésre.

A mérkőzéseken csak műfüvön használható cipőben ("hernyótalpas", vagy gumi stoplis) lehet pályára lépni. Éles stoplis, valamint műanyag stoplis cipőben nem lehet a műfűre lépni.

A mérkőzések 40x20 - as méretű kibójázott pályán kerülnek lebonyolításra, 5+1 játékos egyidejű részvételével. Egy csapatban a torna során maximum 12 fő szerepeltethető.

A torna kezdete: május 1., 8.30-kor sorsolás csapatvezetők részvételével, 9 órától mérkőzések.

Díjak: Az első három helyezett csapat érmeket és kupát kap, míg a torna gólkirálya, legjobb játékosa és legjobb kapusa egyéni elismerésben részesül.

Szeretettel várjuk a jelentkezőket!

Legyünk minél többen, hogy egy igazán nívós, magas színvonalú tornával tudjuk megalapozni a nap további programjainak jó hangulatát!

A mérkőzések a kispályás mérkőzések szabályai szerint kerülnek lebonyolításra. A csoportmérkőzések 2x12 percesek, az elődöntők és a döntő 2x15 perces.

A csapatoknak és a szurkolóknak be kell tartani a műfüves pályák használatára vonatkozó előírásokat.

Jó játékot, jó szurkolást kívánunk mindenkinek!

Dunaharaszti, 2017. április 27.

Csapó László

DMTK technikai vezető

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...