Gólnélküli döntetlen Gyulán

Az NB III Közép-csoport huszonkilencedik fordulójában Gyulára látogatott a DMTK első számú felnőtt csapata.

Nagy eső és csúszós pálya fogadta a feleket a mérkőzés kezdetén. Ehhez a talajhoz a mieink alkalmazkodtak hamarabb, hiszen az első lehetőséget mi dolgoztuk ki: a 9. percben Rétsági szép cselekkel lódult meg, majd 23 méterről ballal lőtt, ám próbálkozását Harman kiütötte. A 16. percben Rebecsák szöglete tekeredett középre, ahol Rétsági érkezett, de közeli lövése fölé szállt.

A 25. percben Okos csúszott el a saját tizenhatosán belül, a labdára lecsapott Benke, viszont közeli bombája az oldalhálóban kötött ki.

Nagy mezőnybeli harc jellemezte a játékot, kevés igazán veszélyes akcióval. A 38. percben aztán villantak egyet a hazaiak is. Ekkor Balogh futotta le őrzőjét, majd 16 méterről tüzelt kapura, azonban Vereckei hárított.

A második játékrész első lehetősége is a Gyuláé volt, ám Nagy szabadrúgásánál Vereckei résen volt. A 60. percben Rebecsák szögletét Bozsik fejelte kevéssel mellé.

A 67. percben Mészáros tekert balról a tizenhatoson belülre, ahol Bozsik érkezett, de fejese ismét célt tévesztett.

A 73. perc meghozta a találkozó legnagyobb helyzetét: Rebecsák jobbról adott be, az elől ragadó Nyéki közeli fejese viszont elakadt az elvetődő Harmanban.

A 84. percben Nagy szabadrúgása kerülte el a kapunkat.

Összességében egy harcos, küzdelmes csatát vívott egymással a két gárda, ám hiába álltunk közelebb a győzelemhez, végül pontosztozkodással zárult az összecsapás. A Dunaharaszti legközelebb vasárnap, 17:30-kor a Szekszárd ellen lép majd pályára, ahol reméljük, sikerül újabb pontokat szereznünk.

Várfürdő-Gyulai Termál FC – Dunaharaszti MTK 0-0

Gyula, 150 néző, vezette: Csontos D. (Zsákai M., Minda G.)

Gyula: Harman, Okos, Bogdán, Szántó, Pilán, Zámbori, Sipos, Balogh M., Nagy G., Burai (Gábor 68.p), Styecz

DMTK: Vereckei, Dallos, Nyéki, Ferenczi, Márton, Gacsal, Rétsági, Mészáros (Szanku 88.p), Rebecsák (Farkas P. 83.p), Benke, Bozsik

Sárga lapok: Bogdán 90.p ill. Márton 57.p, Bozsik 69.p, Rebecsák 78.p, Benke 92.p

Króner Péter vezetőedző: „Kiesési rangadó volt, amelyen helyzeteink alapján közelebb álltunk a győzelemhez, de elégedett vagyok, mert egy pontot szereztünk és fegyelmezett játékunkkal egy lépéssel közelebb kerültünk célunk eléréséhez!”

Szép volt Fiúk! Hajrá DMTK! 

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...