Szombaton Nagykanizsára utazik a DMTK

Az NB III Nyugati csoport negyedik fordulójában, a Nagykanizsa otthonában lép pályára első számú felnőtt együttesünk, szombaton 17 órakor.

A Nagykanizsa újoncként remekül kezdett a bajnokságban, hiszen két győzelemmel (Andráshida, III. Kerület) és egy vereséggel (Ménfőcsanak) nyitottak.
Jelenleg a negyedik helyen állnak a tabellán. Nyáron több rutinos, tapasztalt labdarúgót is igazoltak, elég csak Vittmanra vagy Majorra gondolni. Legutóbb magabiztos, 5-0-s sikert arattak a III. Kerület otthonában, igaz ehhez az is kellett, hogy az óbudaiak nyolc emberrel zárják a találkozót.
Hazai pályán viszont a Ménfőcsanaktól vereséget szenvedtek két hete, így most biztosan győzelemre készülnek a népes szurkolótáboruk előtt.
A Nagykanizsa eredményei előző három mérkőzésén:
Andráshida - Nagykanizsa 0-1
Nagykanizsa - Ménfőcsanak 1-3
III. Kerület - Nagykanizsa 0-5
A Nagykanizsa hazai pályán:
1 mérkőzésen, 0 győzelem, 0 döntetlen, 1 vereség, 1-3-as gólarány, 0 pont.
A Dunaharaszti eredményei előző három mérkőzésén:
DMTK - Pénzügyőr 3-1
Puskás II - DMTK 1-1
DMTK - Pápa 1-1
A Dunaharaszti vendégként:
1 mérkőzésen, 0 győzelem, 1 döntetlen, 0 vereség, 1-1-es gólarány, 1 pont.
A Dunaharaszti sem kezdett rosszul, mivel a Pénzügyőr elleni győzelmünket követően a Puskás II-vel és a Pápával is 1-1-es döntetlent játszottunk és utóbbi összecsapáson akár nyerhettünk is volna, ha a szabályos gólunkat a játékvezető megadja.
Ennek ellenére, csapatunk így is a hatodik helyen áll a tabellán és ebben a szezonban még nem talált legyőzőre. Bízzunk benne, ez most sem változik és Nagykanizsáról is pontosan utazhatunk haza. Erre minden esélyünk meglehet, ha az eddig mutatott, szervezett, taktikus játékával rukkol elő a DMTK. 

FC Nagykanizsa - Dunaharaszti MTK
Nagykanizsa, 08.25., szombat, 17:00
vezeti: Kovács T. (Illés T., Nagy V.)
Hajrá DMTK!

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...