Vereség Nagykanizsán

Az NB III Nyugati csoport negyedik fordulójában, csapatunk elszenvedte idei első vereségét.

A Nagykanizsa otthonában szép számú szurkoló előtt léphetett pályára a DMTK.
A 6. percben egy távoli hazai lövést hatástalanított Gyatyel, majd néhány pillanattal később egy 24 méteres kísérletet húzott le kapusunk.
A 14. percben Szalánszki távoli lökete kerülte el a kaput, míg az ellentámadás végén Farkas mellett esett el az egyik nagykanizsai támadó, a játékvezető pedig a tizenegyespontra mutatott. A labda mögé Vlasics állt és magabiztosan értékesítette a büntetőt. 1-0!
Válaszképp Rusvay átadása után, Kovács G. lőtt fölé.
A 22. percben Béli elé került a labda, akinek bombája egyik társa hátán irányt változtatva vágódott a hálónkba. 2-0!
Egy perccel később Szalánszki szép szóló végén tört be a tizenhatoson belülre, de 14 méteres lövését Horváth M. hárította.
Válaszképp Horváth B. kísérletét védte Gyatyel.
A 35. percben Rusvay távolról helyezett a kapu mellé.
A 36. percben jobbról tört be Béli a tizenhatoson belülre, majd középre ívelt, ahol Lőrincz érkezett és a léc alá továbbított. 3-0!
A 42. percben szépíthettünk volna, ám Rusvay szabadrúgását hiába csúsztatta meg Bíró, a labda a kapufa mellett hagyta el a játékteret.
Fordulást követően felpörögtek a mieink és mindent megtettek a felzárkózásért.
Az 54. percben Rusvay szögletét Márton még fölé fejelte, viszont az 58. percben Rétsági előreívelésére Bíró indult el, lefutotta védőjét és a kapus mellett a hálóba gurított. 3-1!
Sajnos a 70. percben szertefoszlottak az újabb szépítő találatról szőtt álmaink, mert a egy villámgyors akció végén Péntek lőtt a kapunkba. 4-1!
A 80. percben Ferenczi bólintotta mellé Rusvay sarokrúgását, majd a 83. percben Szalánszki szerzett erőszakosan labdát, tolt egyet rajta és 14 méterről a léc alá bombázott. 4-2!


A hátralévő időben újabb gól már nem esett, így csapatunk elszenvedte idei első vereségét. Reméljük ezt a botlást sikerül gyorsan kijavítanunk, hiszen jövőhéten vasárnap 16 órától, a szintén újonc Sárvár látogat majd Dunaharasztiba.
FC Nagykanizsa - Dunaharaszti MTK 4-2 (3-0)
Nagykanizsa, 800 néző, vezette: Kovács T. (Illés T., Nagy V.)
Nagykanizsa: Horváth M., Kretz, Szőke (Péntek 55.p), Major, Szabó B., Horváth D., Pál, Béli (Kovács Gy.), Lőrincz B. (Csáki 74.p), Vlasics, Horváth B.
DMTK: Gyatyel, Kovács G. (Ferenczi 55.p), Farkas P., Rétsági, Márton, Szalánszki, Gacsal, Mendebaba (Hegedűs 67.p), Vitányi (Rebecsák 74.p), Rusvay, Bíró
Gólszerzők: Vlasics 16.p (11-esből), Béli 21.p, Lőrincz 36.p, Péntek 71.p ill. Bíró 58.p, Szalánszki 83.p
Sárga lapok: Lőrincz 47.p, Major 60.p ill. Farkas P. 15.p, Márton 55.p
Króner Péter vezetőedző: "Az első félidőbe belealudtunk és ezt követően rohantunk az eredmény után, de ez már csak a hátrány csökkentésére volt sajnos elegendő!"
Hajrá DMTK!

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...