Utánpótlás és DMTK II - hétvégi eredmények

 

A mögöttünk hagyott héten megkezdte a bajnokságot az összes utánpótlás korosztályunk és tartalék csapatunk is.

- Duplával kezdett a nyáron igazolt U19-es Juhász Donát
- Tartja jó formáját a tavalyi U15-ös gólkirály, Jakab Nikolasz
- Győzelemmel nyitott a DMTK II, Mészáros Dániel újra pályára lépett
- Két meccs után veretlen az U17
- Döntetlennel rajtolt az U12-es, az U13-as és az U14-es csapatunk is

DMTK II:
Szigetbecse SE - Dunaharaszti MTK II 1-2 (1-0)
Gólszerzőink: Lugosi 61.p, Újszászi 77.p
DMTK II: Kristóf, Hegyes P., Hegyes Z., Kardos (Varga P. 68.p), Mészáros, Újszászi, Szinai, Svéger (Lugosi 46.p), Balogh T., Schuszter, Marton (Varga G. 56.p)
A DMTK II első mérkőzésén gyorsan hátrányba került Szigetbecsén, ám a jogos hazai kiállítás után, a második játékrészben sikerült fordítanunk. Előbb Lugosi egyenlített, majd Újszászi találatával már az előny is nálunk volt.
Külön öröm, hogy az ifjúsági csapatból kiöregedett, de az NB III-as kerettel készülő Svéger, Schuszter, Újszászi hármas pályára lépett, valamint a tavalyi térdszalag-szakadása után ezen a meccsen tért vissza és játszott végig kilencven percet Mészáros.

U19:
Diósdi TC - Dunaharaszti MTK 3-1 (1-0)
Gólszerzőnk: Knul 57.p
DMTK: Boros, Márton N., Weiszhaupt, Horváth Á., Pongrácz, Horváth T., Kaltenecker, Knul, Nagy A., Madarász, Hajdú
A mieink felforgatott csapattal álltak fel az első mérkőzésen, mert a nyáron érkező új labdarúgóknak még nem készült el szombatra a játékengedélye. Ennek ellenére sikerült megnehezítenünk a hazaiak dolgát, de végül a második játékrészben kapott találatok miatt, 3-1-re kikaptunk.

Iváncsa KSE - Dunaharaszti MTK 1-2 (1-2)
Gólszerzőnk: Juhász D. 22.p, 36.p
DMTK: Boros, Weiszhaupt, Horváth Á., Pongrácz (Hajdú 85.p), Horváth T., Adorján, Kaltenecker, Knul (Nagy Ajtony 67.p), Juhász D., Nagy Antal (Márton N. 46.p), Feka (Gógán 46.p)
Szerdán már az újonnan érkező Adorján (UTE), Feka (UTE), Gógán (ESMTK), Juhász D. (Videoton) négyes is bevethető volt. A mieink jól kezdtek és Juhász D. egy gyors duplával le is tette névjegyét, amire a hazaiak csupán egyszer tudtak válaszolni, így megszereztük első idei győzelmünket.

U17:
Diósdi TC - Dunaharaszti MTK 2-2 (1-2)
Gólszerzőnk: Jakab 9.p, 20.p
DMTK: Pántya, Sulyok (Gosztonyi 81.p), Lengyel-Széchenyi, Szabó P. (Czira 81.p), Jakab, Szalay (Kiss B. 46.p), Erdei (Verpeléti 68.p), Kun, Trencsányi (Simon 46.p), Kanizsai, Dezső
Bekezdett a DMTK, hiszen a tavalyi U15-ös gólkirály, Jakab N. duplájával már a 20. percben 2-0-ra vezettünk. A szünet előtt szöglet után szépített a Diósd, majd a hajrában ismét egy sarokrúgást követően találtak be a kapunkba a hazaiak, kialakítva ezzel a 2-2-es végeredményt.

Iváncsa KSE - Dunaharaszti MTK 1-2 (0-1)
Gólszerzőink: Kiss B. 35.p, Jakab 63.p
DMTK: Pántya, Kanizsai, Sulyok (Verpeléti 67.p), Szabó P. (Kiss B. 24.p), Jakab, Szalay (Trencsányi 27.p, Gosztonyi 67.p), Erdei (Czira 67.p), Kun, Simon, Madarász, Dezső
A második idei mérkőzésén már megszerezte első győzelmét az U17. Az első gólt Kiss B. szerezte, majd a második játékrészben Jakab N. is a kapuba talált, amire a hazaiak még válaszoltak, de a hajrában egyenlíteni már nem tudtak, így 2-1-re győztünk.

U15:
Dunaharaszti MTK - Dorogi FC 1-8 (0-4)
Gólszerzőnk: Berkes 79.p
DMTK: Ungi, Berkes, Horváth Zs. (Csoma-László 41.p), Dékány B., Gyuris, Marlyin, Sipos, Bődi, Olasz (Kincses 60.p), Mészáros, Dezső (Koller B. 41.p)
U15-öseink a kiváló erőkből álló Doroggal kezdtek és, sajnos ezen a meccsen nem sok sanszunk volt a pontszerzésre, mivel a vendégek ellentmondást nem tűrően futballoztak és 8-1-es sikert arattak.

U14:
Dunaharaszti MTK - Dorogi FC 1-1 (0-0)
Gólszerzőnk: Tóth Zs. 49.p
DMTK: Apró M. (Hajdú 48.p), Forr J., Vámos, Bácsi, Nagy D. (Kovács Z. 67.p), Tóth Zs., Fekete, Szilágyi (Béla 48.p), Losonczi, Király, Kozma (Tóth R. 41.p)
U14-eseink szintén a Doroggal mérték össze erejüket a múlt héten. A vezetést a mieink szerezték meg Tóth Zs. büntetőjével, ám a lefújás előtt kevéssel, egyenlített a Dorog.

U13:
REAC - Dunaharaszti MTK 2-2 (0-0)
Gólszerzőink: Nagy D. 49.p, Kiss D. 54.p
DMTK: Apró M., Kozma, Bácsi, Reibl D., Nagy D., Zsidai, Kiss D., Madarász, Fekete, Sutyinszky, Tóth R., csereként pályára lépett: Hajdú B., Bráda, Dudás, Gacsal, Várady
Első idei meccsén a REAC otthonába látogatott az U13. A vezetést a hazaiak szerezték meg, ám Nagy D. révén előbb egyenlítettünk, majd Kiss D. góljával már a vezetést is megszereztük. Hogy a végén ne örülhessünk felhőtlenül, arról a 61. percben Zsákai gondoskodott, aki góljával kialakította a 2-2-es döntetlent.

U12:
REAC - Dunaharaszti MTK 0-0
DMTK: Hajdú, Prommer, Reibl B., Polonkai, Szabó M., Bihari, Szabó Mihály, Seres, Foór, csereként pályára lépett: Ughy, Mikó, Batiz
U12-eseink szintén a REAC ellen kezdtek és egy taktikus meccsen, gól nélküli döntetlennel rajtoltak a mieink.

Hajrá DMTK!

 

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...