Győzelem a Vidi II ellen

Az NB III Nyugati csoport hetedik fordulójában a MOL Vidi tartalék csapatát látta vendégül a DMTK. 

Nagy iramban kezdtek a csapatok és már a 4. percben feljegyezhettük az első próbálkozást. Ekkor Tajti lövése szállt fölé.
Válaszképp Mendebaba próbálkozása pattant szögletre az egyik védőről.
A 9. percben Bíró lépett meg remek ütemben védője elől, betört a tizenhatoson belülre, azonban közeli bombáját Németh védte.
Három perccel később viszont már ő sem tudott segíteni, Rusvay indítását Bíró erőszakosan szerezte meg Tóth B. elől, lefutotta védőjét és a kifutó Németh mellett a hálóba tüzelt. 1-0! 


A 18. percben az ide-oda pattogó játékszer Kojnok elé került, ő pedig megszelidítette a labdát és 15 méterről a hálónkba helyezett. 1-1!
Válaszképp Szalánszki lövését fogta meg Németh.
A 26. percben Rusvay tekert be jobbról egy szabadrúgást, amire a hosszú oldalon Gacsal érkezett és védhetetlenül tüzelt a hosszú sarokba. 2-1!
A vezetés újboli megszerzését követően is lendületben maradtak a mieink. A 30. percben Farkas P. kísérlete szállt mellé.
Fordulást követően, Rétsági ugratta ki Rusvay-t, aki középre gurított, ahol Farkas P. érkezett és a léc alá bombázott. 3-1!
Az 52. percben Kovács G. 22 méteres lövését ütötte oldalra Németh.
Az 54. percben egy távoli szabadrúgás pattant meg a sorfalunkon, majd Kristán elé került a labda, amit egyből a gólvonal mögé zúdított a fehérvári játékos. 3-2!
A folytatásban is szemre tetszetős akciókat vezettek a mieink. A 62. percben Kovács próbálkozását blokkolták a védők.
A 63. percben Kristán távolról fölé lőtt, míg a 65. percben Rusvay beadását Gacsal csak centikkel lőtte mellé.
A 67. percben Kovács célzott pontatlanul, a 78. percben pedig Tarnóczi fejelte mellé Takács M. beadását.
A hajrában újabb találat már nem esett, így a DMTK megérdemelt, 3-2-es győzelmet aratott egy izgalmas, közönség szórakoztató mérkőzésen és felkúszott a tabella hatodik helyére.
A mieink legközelebb jövő hét szombaton, 15 órától a Közép-csoportban szereplő Szentlőrincet látják vendégül a Magyar Kupa hatodik fordulójában, míg egy héttel később az Érd otthonában folytatjuk a bajnokságot.
Dunaharaszti MTK - MOL Vidi FC II 3-2 (2-1)
Dunaharaszti, 200 néző, vezette: Szabó L. (Pipicz N., Skover P.)
DMTK: Gyatyel, Kovács G., Gacsal, Ferenczi, Dallos, Szalánszki, Mendebaba, Farkas P., Rétsági (Vitányi 79.p), Rusvay (Rebecsák 89.p), Bíró (Mészáros 91.p)
MOL Vidi II: Németh B., Zeke, Tajti, Kristán, Hadzic (Takács M. 70.p), Galacs, Mocsi, Szabó B. (Horváth B. 83.p), Tarnóczi, Tóth B., Kojnok (Komódi 46.p)
Gólszerzők: Bíró 12.p, Gacsal 26.p, Farkas P. 49.p ill. Kojnok 18.p, Kristán 55.p
Sárga lapok: Zeke 76.p, Tajti 87.p, Mocsi 91.p
Króner Péter vezetőedző: "A mai mérkőzésen fegyelmezetten és jól játszottunk. Megérdemelten szereztük meg a három pontot!"
Szép volt Fiúk! Hajrá DMTK!

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...