Kiestünk a Magyar Kupából

A Magyar Kupa hatodik fordulójában a Szentlőrinc látogatott Dunaharasztiba.

Jól kezdtek a mieink, hiszen a 4. percben Rebecsák beadása után Mendebaba, míg egy perccel később Vitányi passzát követően Mészáros lőtt mellé.
A 15. percben Szalánszki továbbított Mendebabához, aki fölé tekert.
A 39. percben egy tovább engedett vendég szabálytalanságból kontrázott a Szentlőrinc, aminek végén a bal oldalon Tihanyi húzott el, majd adott középre, ahol Harsányi érkezett és közelről a gólvonal mögé gurított. 0-1!
A 44. percben Mészáros kísérletét fogta meg Pacéka, a fordulás után pedig Hegedűs lövését hárította a vendég kapus.
Az 52. percben Szalánszki közeli próbálkozását védte Pacéka.
Néhány perc múlva, Gacsal távoli szabadrúgása zúgott el a kapu fölött, majd a 66. percben Rebecsák egy lecsorgót szúrt rá 14 méterről, ám egy blokkoló lábról kifelé pattant a játékszer.
Az utolsó pillanatokban még egyenlíthettünk volna, azonban Tamás beadását Mendebaba centikkel a kapu mellé csúsztatta.
1-0-ra nyert tehát a Szentlőrinc, így ők jutottak tovább. A mieink legközelebb már bajnoki mérkőzésen lépnek pályára, szombaton 15:30-tól a megyei rivális Érd otthonában.
Dunaharaszti MTK - Szentlőrinc SE 0-1 (0-1)
Dunaharaszti, 100 néző, vezette: Ducsai J. (Horváth Z., Szabó P.)
DMTK: Gyatyel, Bíró, Gacsal, Rétsági, Dallos, Szalánszki, Mendebaba, Hegedűs (Tamás 75.p), Vitányi (Ferenczi 83.p), Rebecsák, Mészáros (Farkas P. 75.p)
Szentlőrinc: Pacéka, Németh N., Nagy R., Bodó, Havas, Hampuk (Keresztes 67.p), Fenyvesi, Sili (Kisari 79.p), Tihanyi (Bata 75.p), Hleba, Harsányi
Gólszerző: Harsányi 39.p
Sárga lapok: Mészáros 45.p, Rétsági 93.p ill. Havas 45.p, Németh M. 47.p, Tihanyi 58.p
Króner Péter vezetőedző: "Tipikus kupa meccsen vagyunk túl, érezhető volt, hogy amelyik csapat gólt szerez, az nagy valószínűséggel megnyeri a találkozót. Ezt ezúttal a Szentlőrinc szerezte, mi pedig nem tudtunk egyenlíteni, így megérdemelten jutott tovább a vendég csapat."
Hajrá DMTK!

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...