1-0-ra kikaptunk Érden

Az NB III Nyugati csoport nyolcadik fordulójában a második helyen álló Érd otthonába látogattunk.

Az első lehetőség a hazaiak előtt adódott: a 2. percben egy beadást követően Balázsovics fejelt mellé.
Válaszképp Rusvay szögletét Mendebaba csúsztatta a kapu mellé.
A 13. percben Bíró bólintott Rétsági elé, aki a kapujából kifutó Borek felett próbált meg a hálóba emelni, ám a tizenhatoson kívülre rohanó kapus fejjel tisztázni tudott.
Nem sokkal később Rusvay lövését hárította Borek.
A 24. percben Kelemen beadását Balázsovics szúrta rá, ám Gyatyel résen volt.
Ezt követően leginkább a mezőnyben gyűrték egymást a felek, a következő kísérletre egészen a 45. percig kellett várni, de ekkor Melczer fejelt a kapu fölé.
Fordulás után sem változott a játék képe, a kapusoknak csak ritkán kellett játékba avatkozniuk.
A 62. percben Gacsal szabadrúgását fogta Borek, míg a túl oldalon Kelemen passzát Gera pörgette kapura, azonban Gyatyel bravúrral védett.
A 68. percben Melczer passzolt Kelemen elé, aki 14 méterről bombázott, viszont Gyatyel újabb remek mozdulattal hárított.
A 74. percben aztán már kapusunk is tehetetlennek bizonyult, amikor az ide-oda pattogó játékszer Kelemen elé került, ő pedig a hálóba lőtt. 1-0!
A hajrában mindent megtettünk az egyenlítésért: a 85. percben Gacsal szabadrúgása szállt mellé, majd Szalánszki beadását Kovács G. fejelte fölé.
A 90. percben jöhetett volna a slusszpoén, de Mészáros emelése centikkel a kapu fölött hagyta el a játékteret.
Összességében egy nagy csata végén, az Érd 1-0-ra győzött, így a mieink visszacsúsztak a tabella tizedik helyére és legközelebb jövőhét vasárnap 14:30-tól, a Csepel ellen hazai környezetben javíthatnak.
Érdi VSE - Dunaharaszti MTK 1-0 (0-0)
Érd, 200 néző, vezette: Antal P. (Hofbauer R., Rigó M.)
Érd: Borek, Bogdán, Bozsoki, Pallagi, Németh G., Koós (Honti 75.p), Kónya, Melczer, Balázsovics (Pintér 45.p), Kelemen, Gera (Ország 83.p)
DMTK: Gyatyel, Szalánszki, Gacsal, Ferenczi, Farkas, Dallos, Mendebaba (Kovács G. 80.p), Hegedűs (Mészáros 53.p), Rusvay, Rétsági (Vitányi 79.p), Bíró
Gólszerző: Kelemen 74.p
Sárga lap: Ferenczi 29.p
Króner Péter vezetőedző: "A mai mérkőzésen szervezetten futballoztunk, sokat tettünk a pontszerzésért, de sajnos ezúttal egy góllal jobbnak bizonyult nálunk az Érd!"
Hajrá DMTK!

 

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...