Utánpótlás és DMTK II - hétvégi eredmények

 

A hétvégén négy győzelmet és három vereséget könyvelhettek el korosztályos csapataink.

- Rangadót nyert Miklóson a DMTK II
- Zsinórban negyedik meccsét nyerte meg az U19
- Ismét győzött az U14
- Megvan az U13 első idei sikere

DMTK II:
Szigetszentmiklós - Dunaharaszti MTK II 3-4 (1-3)
Gólszerzőink: Hegyes Z. 7.p, 47.p, Frankovics 33.p, Kaizer 40.p
DMTK II: Boros, Schuszter, Frankovics, Kardos, Lugosi (Marton 75.p), Hegyes Z. (Keszthelyi 83.p), Szinai (Varga P. 60.p), Varga G. (Weiszhaupt 46.p), Kaizer, Újszászi, Hegyes P.
Második számú felnőtt csapatunk a nagy rivális, Szigetszentmiklós otthonában lépett pályára. Egy gyors gólváltás után, zsinórban szereztünk három találatot, amire már csak kétszer tudott válaszolni a hazai alakulat, így 4-3-ra győztünk. Góljainkat Hegyes Z. 2, Frankovics és Kaizer szerezték.

U19:
Érdi VSE - Dunaharaszti MTK 1-2 (1-0)
Gólszerzőink: Juhász D. 55.p, Knul 70.p
DMTK: Kammermann, Márton N., Horváth Á., Horváth T., Adorján, Kaltenecker, Knul, Juhász, Gogán, Nagy A., Hajdú J.
U19-eseink korán hátrányba kerültek Érden, ám a szünetet követően Juhász góljával előbb egyenlítettünk, míg Knul lövésével a vezetést, majd mint később kiderült, a győzelmet is megszerezték. Ez volt U19-es együttesünk zsinórban aratott negyedik sikere.

U17:
Érdi VSE - Dunaharaszti MTK 3-2 (1-0)
Gólszerzőink: Simon 58.p, Jakab 61.p
DMTK: Pántya, Kiss B., Sulyok, Gosztonyi, Lengyel-Széchenyi, Szabó P., Jakab, Simon, Nádas, Czira, Kanizsai
Fordulatos meccsen van túl U17-es csapatunk. Az Érd vendégeként az első félidőben egy gólos hátrányba kerültek, majd a szünet után Simon és Jakab egy-egy találatával fordítottunk, de a hajrában előbb egalizáltak, majd a győztes gólt is megszerezték a hazaiak, amivel kialakult a 3-2-es végeredmény.

U15:
Csepel FC - Dunaharaszti MTK 3-0 (2-0)
DMTK: Bartha, Berkes, Ungi (Foór J. 41.p), Koller B. (Bődi 59.p), Dékány B., Gyuris, Sipos, Olasz, Csoma-László, Dezső, Benedek
U15-öseink a Csepel otthonában már korán két gólos hátrányba kerültek, majd a szünetet követően még egy gólt kaptunk, így ezúttal 3-0-s vereséget szenvedtünk.

U14:
Csepel FC - Dunaharaszti MTK 0-3 (0-1)
Gólszerzőink: Zsigmond 24.p, 72.p, Kiss D. 52.p
DMTK: Apró (Juhász J. 53.p), Vámos, Bácsi, Zsigmond, Bednanics (Kovács Z. 53.p), Béla (Tóth R. 41.p), Kiss D., Tóth Zs., Szilágyi B. (Nagy D. 41.p), Losonczi, Király
U13-asaink Zsigmond góljával gyorsan előnyhöz jutottak, míg a második játékrészben Kiss D. is a kapuba talált, majd a lefújás előtt Zsigmond újabb találatával alakult ki a 3-0-s végeredmény. Csapatunk ezzel jelenleg a hetedik a tabellán, de a mezőny annyira sűrű, hogy a listavezetőtől is csupán két pont a lemaradásunk.

U13:
Dunaharaszti MTK - Dunakanyar SE-Szentendre 4-2 (2-0)
Gólszerzőink: Nagy D. 24.p, 28.p, Kiss D. 45.p, Fekete 57.p
DMTK: Apró, Kozma, Bácsi, Nagy D., Zsidai, Kiss D., Madarász, Fekete, Bedő, Bednanics, Tóth R., csereként pályára lépett: Gacsal H., Sutyinszky, Reibl, Bárány, Várady
U13-asaink a Szentendre ellen Nagy D. 2, Kiss D, valamint Fekete góljaival magabiztos, 4-2-es győzelmet arattak. Fontos volt ez a siker, mert ez volt idén az első három pontja a keretnek.

U12:
Dunaharaszti MTK - Dunakanyar SE-Szentendre 1-3 (1-3)
Gólszerzőnk: Deák 6.p
DMTK: Hajdu B., Batiz, Reibl B., Szabó Marcell, Deák, Seres, Foór A., Földi, Acsai, csereként pályára lépett: Ughy, Prommer, Mikó, Szabó Mihály
U12-eseink a Szentendre ellen léptek pályára vasárnap. A vendégek három góljára, csak egyszer, Deák révén tudtunk válaszolni, így 3-1-es vereséget szenvedtünk.

Hajrá DMTK!

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...