2-1-re kikaptunk a Csepeltől

Az NB III Nyugati csoport kilencedik fordulójában a Csepelt látta vendégül első számú felnőtt csapatunk.

Az első helyzet előttünk adódott: a 11. percben Rusvay beadását Rétsági fejelte kapura, de Botlik hárított.
Egy perccel később, némileg váratlanul vezetést szerzett a Csepel. Egy bal oldali beadást Kocsis D. az ötös sarkáról bólintott a hosszú sarokba. 0-1!
Válaszképp Rusvay szögletét Gacsal kevéssel lőtte mellé.
A 16. percben Farkas beadását Ferenczi csúsztatta a kapu mellé.
Ezt követően is a DMTK támadott többet, de a mezőnyfölényünk meddőnek bizonyult.
A 32. percben Szabó P. távoli bombáját öklözte ki Gyatyel.
A 39. percben egy szabadrúgást követően Kocsis fejesét fogta kapusunk.
A 45. percben egy távoli szabadrúgást Gacsal lőtt kapura, amit Botlik kiütött. A lecsorgót Farkas szedte össze és jobbról passzolt át a másik oldalra, ahol Rétsági érkezett és közvetlen közelről a léc alá továbbított. 1-1!
A második játékrész legelején Takács szabadrúgását tolta fölé Gyatyel. A megítélt sarokrúgást követően egy közeli fejest ütött ki Gyatyel, ami pont így lett jó Molnárnak, ő pedig egyből a léc alá stukkolt. 1-2!
Az újabb vendég vezetés után, a mieink vezettek akciókat, de ezek befejezése továbbra is pontatlan volt. A 65. percben Schmidet állította ki a játékvezető reklamálás miatt. 


A hajrában emberelőnyben végig támadtunk, azonban egy távoli Bíró lövésen kívül, veszélyes lehetőséget nem tudtunk kialakítani a kapujuk előtt, így ezúttal 2-1-es vereséget szenvedtünk.
Csapatunk legközelebb vasárnap, 14:30-tól, a BKV Előre otthonában lép majd pályára, ahol reméljük sikerül kijavítanunk a mostani botlást.
Dunaharaszti MTK - Csepel FC 1-2 (1-1)
Dunaharaszti, 150 néző, vezette: Borbás B. (Zahorecz R., Vrbovszki P.)
DMTK: Gyatyel, Kovács G. (Vitányi 64.p), Farkas P., Ferenczi, Dallos (Rebecsák 76.p), Szalánszki (Mészáros D. 56.p), Mendebaba, Gacsal, Rusvay, Rétsági, Bíró
Csepel: Botlik, Fisli, Mészáros R., Szabó P., Mankó (Teplán 70.p), Molnár K. (Torda 82.p), Balogh M., Kocsis D., Schmid, Szabó Zs. (Tóth M. 91.p), Takács L.
Gólszerzők: Rétsági 45.p ill. Kocsis D. 12.p, Molnár K. 49.p
Sárga lapok: Gacsal 85.p ill. Fisli 62.p, Teplán 86.p
Kiállítva: Schmid 66.p
Króner Péter vezetőedző: "A mai mérkőzésen végig enerváltan futballoztunk, így nem szerezhettünk győzelmet és megérdemelten nyert a Csepel."
Hajrá DMTK!

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...