Döntetlen az Andráshida ellen

Az NB III Nyugati csoport tizenegyedik fordulójában az Andráshidát látta vendégül első számú felnőtt csapatunk.

Az első helyzet a vendégek előtt adódott, a 4. percben egy kapu előtti kavarodás végén, Kónya pörgetett kapura, azonban Gyatyel résen volt.
A 12. percben Rétsági 25 méteres szabadrúgását Czirjék ütötte szögletre. A sarokrúgást Rusvay tekerte a hosszú oldalra, ahol Rétsági érkezett és kapásból, hatalmas gólt ragasztott a hosszú felsőbe. 1-0!


Válaszképp egy távoli lövés szállt mellé.
Nem sokkal később egy beadás után, az egyik andráshidai játékos kézzel ütötte ki a labdát, azonban a játékvezető a jogos büntető helyett, továbbot intett.
A félidő további részében a látogatók rohamoztak, de mezőnyfölényük meddőnek bizonyult, mindössze egy Bíró A. és egy Kovács L. próbálkozást jegyezhettünk fel, valamint egy Szegleti kísérletet, amit Gyatyel remek vetődéssel hárított.
A második játékrész elején eldönthettük volna a három pont sorsát, mivel az 50. percben Rusvay szép cselekkel tört előre, majd a rövid alsót vette célba, azonban Czirjék kiütötte a labdát.
A 67. percben Szabó M. lépett ki a védőink között és a léc fölé bombázott.
A 70. percben Bontó tüzelt mellé, míg három perccel később egy szabadrúgást védett Gyatyel.
A 87. percben aztán jött a fekete leves, amikor a tizenhatoson belül ide-oda pattogó labdát végül a csereként beálló Tóth L. a hosszú sarokba vágta. 1-1!
A folytatásban újabb találat már nem esett, így igazságosnak mondható döntetlen született.
A mieink legközelebb egy hét múlva, a Ménfőcsanak otthonában lépnek majd pályára.
Dunaharaszti MTK - TARR Andráshida SC 1-1 (1-0)
Dunaharaszti, 100 néző, vezette: Mencsik L. (Pápai Z., Nagy P.)
DMTK: Gyatyel, Kovács G., Rétsági, Farkas P., Márton D., Gacsal, Rusvay (Szalánszki 83.p), Mendebaba, Dallos, Bíró T., Mészáros (Vitányi 46.p)
Andráshida: Czirjék, Horváth T., Simonfalvi, Szegleti, Jóna (Ferencz 80.p), Kónya, Kalamár, Bíró A., Szabó M. (Tóth L. 71.p), Kovács L. (Bontó 59.p), Nagy Z.
Gólszerzők: Rétsági 13.p ill. Tóth L. 87.p
Sárga lapok: Mészáros 29.p, Kovács G. 80.p ill. Kalamár 87.p
Króner Péter vezetőedző: "Összességében igazságos eredmény született."
Szép volt Fiúk! Hajrá DMTK!

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...