Vasárnap a III. Kerületet látjuk vendégül

Az NB III Nyugati csoport tizenharmadik fordulójában a III. Kerületet látja vendégül első számú felnőtt csapatunk vasárnap 13:30-tól.

Az elmúlt hetekben nem sok sikerben volt része keretünknek, mert legutóbbi öt mérkőzésünk egyikén sem tudtunk nyerni. Az Érd a Csepel és a BKV elleni vereséget követően, az Andráshidával játszottunk döntetlent hazai pályán. Az előző fordulóban a rendkívül erős kerettel rendelkező Ménfőcsanakhoz látogattunk, ahol az első félidőben többször is eldönthettük volna a találkozó sorsát, ám a hajrában szerzett gólokkal végül a hazaiak győztek 2-1-re. A mi részünkről Vitányi Gergő bizonyult eredményesnek.
Most sem eltiltás, sem sérülés nem hátráltatja a keretet, mindenki együtt tudott készülni a héten.
Reméljük, már végre a szerencse is visszapártol mellénk és egy jó mérkőzésen, meglepetést tudunk okozni azzal, hogy legyőzzük a negyedik helyen álló III. Kerületet.
A Dunaharaszti eredményei előző három mérkőzésén:
BKV - DMTK 4-2
DMTK - Andráshida 1-1
Ménfőcsanak - DMTK 2-1
A Dunaharaszti hazai pályán:
6 mérkőzésen, 2 győzelem, 3 döntetlen, 1 vereség, 9-7-es gólarány, 9 pont.
A III. Kerület eredményei előző három mérkőzésén:
Andráshida - III. Kerület 2-3
III. Kerület - Ménfőcsanak 3-1
III. Kerület - Szabadkikötő 1-2
A III. Kerület vendégként:
5 mérkőzésen, 3 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség, 10-9-es gólarány, 10 pont.
A III. Kerületnek van az egyik legerősebb kerete a bajnokságban, hiszen nyáron leigazolták Kunsági Rolandot és Fazakas Gézát Sopronból, Sóron Tibort Kaposvárról, Gyepes Gábort Soroksárról, Szalai Vilmost Vecsésről, Kokenszky Norbertet Budafokról, míg Laczkó Zsoltot a Vasasból. Ennek ellenére nem kezdett jól a csapat a bajnokságban, hiszen az idény elején több meglepő vereséget szenvedtek el.
Az utóbbi időben viszont összeszedték magukat, mert a Sárvárral, a Komárommal és az Érddel ikszeltek, míg a Csepelt, a BKV-t és az Andráshidát legyőzték. Ennek a tizenkét pontnak köszönhetően egészen a negyedik helyig jöttek fel a tabellán és ebbe a menetelésbe még az is belefért, hogy az előző héten kikaptak a Szabadkikötőtől Óbudán.
A hétközi Magyar Kupa fordulóban újabb bravúrt hajtott végre a gárda azzal, hogy a másodosztályú Gyirmótot kiütötte a sorozatból.
A már említett eredménysor miatt, bizonyára hozzánk is a három pont reményében érkeznek majd és jelenleg minden tényező mellettük szólhatna, viszont bízzunk benne most magára talál a DMTK és újra nyerni tud!
Dunaharaszti MTK - III. Kerületi TVE
Dunaharaszti, november 4., vasárnap, 13:30
vezeti: Katona B. (Marozsi G., Molnár A.)
A Dunaharaszti többi csapatának hétvégi programja:
11.03. szombat, 10:00 DMTK - Százhalombatta U17
11.03. szombat, 10:00 UTE - DMTK U13
11.03. szombat, 12:00 DMTK - Százhalombatta U19
11.03. szombat, 12:00 UTE - DMTK U12
11.03. szombat, 15:30 DMTK II - Dunafüred
11.04. vasárnap, 10:00 DMTK - Pénzügyőr U14
11.04. vasárnap, 12:00 DMTK - Pénzügyőr U15
Hajrá DMTK!

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...