Fájó vereség Sárváron

Az NB III Nyugati csoport huszadik fordulójában Sárvárra utazott a DMTK.

Az első néhány percben a Sárvár volt az aktívabb. Az 5. percben Koronczai lövése szállt mellé, míg nem sokkal később Farkas Á. próbálkozását gyűjtötte be Gyatyel.
A 16. percben egy szabadrúgást követően, az ide-oda pattogó labda, Nyírő hátáról pattant a hálónkba. 1-0!
Nem örülhetett viszont sokáig a hazai gárda, mert a 22. percben Gacsal szögletét Nichenko a hosszú oldalon levette, majd a léc alá bombázta. 1-1!
A félidő végére ismét a Sárvár került előnybe. A 43. percben Márton mellett esett el az egyik támadó, amiért a játékvezető a tizenegyespontra mutatott. A büntetőt Skriba magabiztosan értékesítette. 2-1!
A második játékrész elején még nagyobb bajba kerültünk, mert az 50. percben Hajdu lökte el a kiugró sárvári csatárt, a játékvezető pedig egyből piros lapot adott játékosunknak.                           
A tíz főre való fogyatkozás ezúttal nem bénítólag hatott a játékosainkra, mert nem sokkal később egyenlíthettünk volna, azonban Nichenko közeli lövését Sásdi lábbal védte.
A túloldalon Hoós emelése után, Dallos tisztázott a gólvonal elől.
Az utolsó félórában a DMTK elkeseredetten támadott az egyenlítésért és emberhátrányban is kapuja elé szorította a házigazdákat, de az utolsó passzainkba rendre hiba csúszott, így ezúttal 2-1-re győzött a Sárvár.
Ez a vereség nem jött jókor, azonban a mezőny még mindig nagyon szoros, így, ha jövőhéten hazai pályán a Komárom (vasárnap 15:30, Dunaharaszti) ellen sikerül meglepetést okoznunk, akkor újra feljebb kapaszkodhatunk a tabellán.
Sárvár FC - Dunaharaszti MTK 2-1 (2-1)
Sárvár, 200 néző, vezette: Kubicsek M. (Horváth Z., Vörös D.)
Sárvár: Sásdi, Maráczi, Pados, Nyírő, Horváth A. (Takács Á. 32.p), Potyi, Skriba, Farkas Á., Hoós, Pető (Rajzinger 82.p), Koronczai (Fider 66.p)
DMTK: Gyatyel, Hajdu, Honti, Márton, Vitányi (Mészáros 70.p), Gacsal, Farkas P., Dallos, Szalánszki, Torkos (Mendebaba 50.p), Nichenko
Gólszerzők: Nyírő 16.p, Skriba 43.p (11-esből) ill. Nichenko 22.p
Sárga lap: Takács Á. 64.p
Kiállítva: Hajdu 51.p
Króner Péter vezetőedző: "Ilyen hibákat elkövetve nem lehet meccset nyerni és ezek most sajnos, sokba is kerültek, de ennek ellenére az egy pontra mindenképp rászolgáltunk volna."
Hajrá DMTK!

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...