Fájó vereség Székesfehérváron

Az NB III Nyugati csoport huszonkettedik fordulójában a MOL Vidi II otthonában lépett pályára első számú felnőtt csapatunk.

Rémálomszerűen kezdődött a mérkőzés számunkra, hiszen már az 1. percben hátrányba kerültünk: Egy hosszú indításra a leshatárról kilépő Pratsler robbant rá, betört a tizenhatoson belülre és 14 méterről a hosszú alsóba helyezett. 1-0!
A következő támadásból kishíján egyenlítettünk, ám Bíró passza után, hiába lőtt közelről Nichenko, Tujvel bravúrral hárított.
Jobbára a mezőnyben gyűrték egymást a felek, helyzetek csak ritkán adódtak az együttesek előtt az összecsapás folyamán.
A 16. percben Szabó B. lőtt mellé.
Fordulást követően a mieink léptek fel támadóbban és ez hamar meg is hozta gyümölcsét. Az 54. percben egy szöglet után Rétsági tekert középre, ahol Farkas P. érkezett és a léc alá vágta a játékszert. 1-1!
A találkozó ezen időszakában úgy tűnt, hogy akár meg is nyerhetjük a meccset, de hiába a mezőnyfölény igazán veszélyes lehetőség továbbra sem akadt.
Az 59. percben Bíró távoli bombája zúgott el a kapu fölött, míg a túloldalon egy Takács M. szabadrúgást jegyezhettünk fel, amit Gyatyel szép vetődéssel védett.
Amikor már mindenki elkönyvelte a döntetlent, akkor jött az igazi hidegzuhany: a 90. percben Zeke egy szép szóló végén tört be a büntetőterületre, ahol a menteni igyekvő Farkassal találkozott, a játékvezető pedig, sajnos jogosan, a büntetőpontra mutatott.
A labda mögé Lencsés állt és magabiztosan értékesítette a tizenegyest. 2-1!
A 93. percben még egyenlíthettünk volna: Rétsági mesterien ívelt a balszélen robogó Márton elé, akinek 15 méteres lövése csak centikkel kerülte el a kaput.
A folytatásban újabb gól már nem esett, így 2-1-re kikaptunk és mivel a körülöttünk álló csapatok zöme győzött, így egy kicsit lemaradtunk a bennmaradást érő helyektől.
Kesergésre azonban nincs időnk, mert még nyolc pokolian nehéz összecsapás előttünk van, amelyeken ki kell vívnunk a bennmaradást!
A felzárkózásra már vasárnap esélyünk nyílhat - bravúros játékkal - , amikor hazai pályán a második helyezett Érdet látjuk majd vendégül.
MOL Vidi FC II - Dunaharaszti MTK 2-1 (1-0)
Székesfehérvár, 100 néző, vezette: Zám Zs. (Tinnyei Zs., Révész Cs.)
Vidi II: Tujvel, Pratsler (Szalai 85.p), Kristán (Pápai 59.p), Szabó B. (Gyürki 65.p), Zeke, Takács M., Major, Horváth B., Tarnóczi, Tamás, Lencsés
DMTK: Gyatyel, Dallos, Rétsági, Honti, Márton, Kovács G. (Vitányi 78.p), Gacsal, Farkas P., Szalánszki (Torkos 75.p), Bíró, Nichenko
Gólszerzők: Pratsler 1.p, Lencsés 90.p (11-esből) ill. Farkas P. 54.p
Sárga lapok: Lencsés 85.p, Tarnóczi 92.p ill. Szalánszki 28.p, Rétsági 64.p
Króner Péter vezetőedző: "Az első és a 90. percben elkövetett hibáinkat kihasználta a Vidi, így nagyon fontos három pontot vesztettünk el."
Hajrá DMTK!

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...