Sárosdon kezdünk a Magyar Kupában

Hétvégén kezdetét veszi a DMTK számára a 2022-23-as idény. A mieink a Magyar Kupa első fordulójában vasárnap 16:30-kor a Fejér megyei I. osztályban szereplő Sárosd otthonában lépnek pályára.

A Sárosd az előző idényben a Fejér megyei I. osztályú bajnokság tizenegyedik helyén zárt. 26 mérkőzésen, 9 győzelem, 4 döntetlen és 13 vereség volt a mérlegük, míg a gólarányuk 39-43 volt.
Legveszélyesebb játékosuk Killer Máté, aki 13 alkalommal talált az ellenfelek kapujába. Nem igazán ismerjük őket, sem a játékstílusukat, az azonban bizonyos, hogy a tavalyi MOL Magyar Kupa selejtezőiben jó eredményeket értek el, így most is a továbbjutás reményében lépnek majd pályára.
A Sárosd útja a Magyar Kupa főtábláig:
Sárosd - Kápolnásnyék 3-2
Sárosd - Mór 3-1
Sárosd - Ercsi 0-2
A Dunaharaszti útja a Magyat Kupa főtábláig:
DMTK - Felsőpakony 3-0 (játék nélkül)
Örkény - DMTK 1-2
Tököl - DMTK 1-2
Dunakeszi - DMTK 0-3 (játék nélkül)
Bugyi - DMTK 1-1
Ahogyan nem olyan rég olvashatták szurkolóink, a DMTK háza táján nagy változások voltak a nyár folyamán, de reményeink szerint az Ughy Márk vezette csapatunk szép és eredményes játékkal rukkol majd elő hétről hétre.
A felkészülés jól sikerült, mert remek eredményeket ért el a csapat, amely tetszetős futballal is párosult, így bizakodóan várhatjuk az előttünk álló idényt.
Vasárnap nagy csatára van kilátás, ám bízzunk benne, hogy sokan elkísérik a DMTK-t Sárosdra és közösen kiszurkoljuk a továbbjutást.
Ami a MOL Magyar Kupával kapcsolatosan fontos: Amennyiben a rendes játékidőben döntetlen az eredmény - függetlenül a csapatok osztályba sorolásától - akkor 2x15 perces hosszabbítás következik. Ha a hosszabbításban mindkét sportszervezet azonos számú gólt ér el, vagy nem esik gól, akkor a továbbjutás a büntetőpontról végzett rúgásokkal dől el.
Sárosd NKSC - Dunaharaszti MTK
Sárosd, 08.07., vasárnap, 16:30
vezeti: Magyar Á. (Keszthelyi T., Kozma T.)
Hajrá DMTK!

DMTK Webshop

Bejelentkezés

Olvasd a facebookot is...